Si funksionon YPS?

Hapi 1:
  • Ju duhet të identifikohen me kredencialet tuaja
                  
 

 

Hapi 2:
  • Në momentin e identifikimit  do
    ju shfaqet seksioni i testimit me ushtrimet përkatëse
  • Kërkesa specifike e secilit ushtrim mund të aksesohet në klikim të 

    Statement  ->
    Download task statement
 Hapi 3:
  • Ushtrimi i kompiluar sukseshëm lokalisht në editor në një prej gjuhëve të programimit C dhe C++ duhet të ngarkohet online në platformën "Young Programmers Space" 

            Submissions ->
            Choose File ->
            Submit