Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

#YPS 2017 nga nxënësit e shkollës së mesme Sami Frashëri

posted Apr 16, 2018, 9:57 AM by Jurgen Muho   [ updated May 9, 2018, 5:41 PM ]

Përdorim i platformës Young Programmers Space nga nxënësit e shkollës së mesme Sami Frashëri. Nxënësit e kësaj shkolle u njohën me portalin si dhe testuan njohurit e tyre gjuhët e programimit. 

Comments