Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

YPS 2018 Faza Finale

posted May 9, 2018, 6:06 AM by Jurgen Muho   [ updated May 10, 2018, 3:25 AM ]

Përfundoi me sukses faza finale e konkursit Young Programmers Space, e cila konsistoi në testimin final të nxënësve fitues nga testimi fillestar. Pjesëmarrja ishte 60 nxënës nga shkolla të ndryshme, të cilët zhvilluan testimin nga laboratoret e Departamentit të Informatikës, pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës. Testimi përfundoi me sukses, nga ku u shpallën fitues për 3 vendët e para. Nxënësit treguan rezultate të larta dhe përkushtim maksimal gjatë testimit. Në eventin e rradhës do të bëhet shpërndarja e certifikatave për nxënësit fitues dhe mësuesit e trajnuar.
Comments