Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

#YoungProgrammersSpace 2017 tek shkolla e mesme "Andon Zako Cajupi"

posted Apr 17, 2018, 5:12 AM by Jurgen Muho   [ updated May 9, 2018, 5:47 PM ]
Përfaqësues të Departamentit të Informatikës prezantuan platformen "Young Programmers Space" për nxënësit e shkollës së mesme "Andon Zako Cajupi". Nxënësit u njohën me mënyrën si funksion platforma si dhe testuan në kohë reale njohurit në gjuhët e programimit. 

Comments