Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Trajnim me mësuesit e shkollave të mesme mbi Programimin në Web #YPS 2018

posted May 9, 2018, 6:03 AM by Jurgen Muho   [ updated May 10, 2018, 3:27 AM ]
Pranë ambjeteve të Departamentit të Informatikës, në datën 3 Maj u zhvillua trajnimi i mësuesve  të shkollave të mesme mbi programimin në Web. Lektore Ana Dhëmbi zhvilloi trajnimin mbi programimin në Web. Gjatë këtij trajnimi u shpjeguan metodologjia, infrastruktura, si dhe teknika për ndertimin e aplikimeve Web. Në trajnim u njohën me mjetet e programimit ne klient, HTML 5 dhe CSS 3 si dhe ndërtimin e aplikimeve Web. 
Comments