Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Trajnimi me mësuesit e shkollave të mesme mbi platformën #YPS 2018

posted May 9, 2018, 5:47 AM by Jurgen Muho   [ updated May 10, 2018, 3:32 AM ]

Në datë 26 Prill u organizua trajnimi me mësuesit e shkollave të mesme mbi platformën Young Programmers Space. Mësuesit e shkollave të mesme u njohën me platformën Young Programmers Space dhe mënyrën e funksionimit të saj, si dhe me manualin e përdorimit. Gjatë trajnimit mësuesit e shkollave të mesme zhvilluan disa ushtrime në gjuhën C dhe C++, si dhe kontrolluan ushtrimet e zhvilluara në kohë reale nëpërmjet portalit. 
Comments