Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Tek #Partizani #YPS 2017

posted Apr 16, 2018, 10:13 AM by Jurgen Muho   [ updated May 9, 2018, 5:44 PM ]

Pranë ambjenteve të shkollës Partizani u realizua faza e parë e konkursit, testimi fillestar online, ku nxënësit e kësaj shkolle, pasi u njohën me portalin, zhvilluan dhe testuan disa ushtrime
Comments