Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Fokus Group - Teaching ICT in High School #YPS 2018

posted Apr 18, 2018, 1:11 PM by Elda Xhumari   [ updated May 10, 2018, 3:54 AM by Jurgen Muho ]
Takimi i parë për hapjen e muajit #YoungProgrammersSpace patëm nderin të kishim të ftuar Dekanin e Fakultetit të Shkencave të Natyrës Prof. Dr. Spiro Drushku dhe Drejtuesin e Depratmentit të Informatikës Prof. Asoc. Dr. Endri Xhina, drejtorues dhe mësues të shkollave të mesme. Në këtë takim ishin të ftuar dhe përfaqësues të ndryshëm.
Suksese për të gjithë nxënësit pjesë e aktivitetit #YPS.
Comments