Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Faza e parë e konkursit - Testimi Online

posted May 9, 2018, 5:50 AM by Jurgen Muho   [ updated May 9, 2018, 5:55 PM ]
Në datën 28 Prill u zhvillua faza e parë e konkursit, e cila konsistoi në testimin online të nxënësve të shkollave të mesme. Pjesëmarrja ishte 203 nxënës nga shkolla të ndryshme, ku rreth 10% zhvilluan testimin nga laboratoret e Departamentit të Informatikës, pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe pjesa tjetër nga ambjente të tjera jashtë Fakultetit. Rreth 20% e nxënësve arritën të zgjidhnin të gjitha ushtrimet, çka tregoi përkushtim dhe interes të lartë prej tyre. Kjo fazë përfundoi me shpalljen e fituesve të cilët do të vijonin konkursin në fazën finale. 

Comments