Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Ceremonia përmbyllëse - YPS 2018

posted May 16, 2018, 5:59 AM by Jurgen Muho


Me nxënës dhe mësues të gjimnazeve për ceremoninë përmbyllëse të aktivitetit "Young Programmers Space". Në fazën përmbyllëse patëm nderin të kishim të ftuar Zv
. Dekanen e Fakultetit të Shkencave të Natyrës Prof.Asoc. Eglantina Kalluçi, Zv. Dekanen e Fakultetit të Shkencave të Natyrës Prof. Asoc. Dr. Alda Kika, përfaqësuese te ALBtelecom Znj. Jonida Filipi mbështetës të aktivitetit Young Programmers Space 2018 dhe drejtuesin e Depratmentit të Informatikës Prof. Asoc. Dr. Endri Xhina. Suksese për të gjithë nxënësit pjesë e aktivitetit #YPS2018
Comments