Evente‎ > ‎Evente nga #YPS‎ > ‎

Ceremonia përmbyllëse - YPS 2017

posted Apr 17, 2018, 5:20 AM by Jurgen Muho   [ updated May 9, 2018, 6:22 PM ]

Me nxënës dhe mësues të gjimnazeve për ceremoninë përmbyllëse të aktivitetit "Young Programmers Space". Në fazën përmbyllëse patëm nderin të kishim të ftuar Ministren për Inovacion dhe Administratën Publike Znj. Milena Harito, Rektorin e Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni, Dekanin e Fakultetit të Shkencave të Natyrës Prof. Dr. Spiro Drushku dhe Drejtuesin e Depratmentit të Informatikës Prof. Asoc. Dr. Endri Xhina. Suksese për të gjithë nxënësit pjesë e aktivitetit #YPS.
Comments