Evente‎ > ‎

Evente nga #YPS

Fokus Group - Teaching ICT in High School

posted by Elda Xhumari   [ updated ]

Takimi i parë me të ftuar kryesorë drejtorë dhe mësues të shkollave të mesme.
Në këtë takim do të jenë të ftuar dhe përfaqësues të ndryshëm.

Ceremonia përmbyllëse - YPS

posted Apr 17, 2018, 5:20 AM by Jurgen Muho

Me nxënës dhe mësues të gjimnazeve për ceremoninë përmbyllëse të aktivitetit "Young Programmers Space". Në fazën përmbyllëse patëm nderin të kishim të ftuar Ministren për Inovacion dhe Administratën Publike Znj. Milena Harito, Rektorin e Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni, Dekanin e Fakultetit të Shkencave të Natyrës Prof. Dr. Spiro Drushku dhe Drejtuesin e Depratmentit të Informatikës Prof. Asoc. Dr. Endri Xhina. Suksese për të gjithë nxënësit pjesë e aktivitetit #YPS.
#YoungProgrammersSpace tek shkolla e mesme "Andon Zako Cajupi"

posted Apr 17, 2018, 5:12 AM by Jurgen Muho   [ updated Apr 17, 2018, 5:14 AM ]

Përfaqësues të Departamentit të Informatikës prezantuan platformen "Young Programmers Space" për nxënësit e shkollës së mesme "Andon Zako Cajupi". Nxënësit u njohën me mënyrën si funksion platforma si dhe testuan në kohë reale njohurit në gjuhët e programimit. 

Tek #Partizani #YPS

posted Apr 16, 2018, 10:13 AM by Jurgen Muho


#YPS në Harry Fultz

posted Apr 16, 2018, 10:11 AM by Jurgen Muho

Përdorim i platformës #YPS nga nxënësit e shkollës së mesme Harry Fultz. Nxënësit e kesaj shkolle testuan njohurit e tyre në gjuhe te ndryshme programimi. 

#YPS nga nxënësit e shkollës së mesme Sami Frashëri

posted Apr 16, 2018, 9:57 AM by Jurgen Muho   [ updated by Elda Xhumari ]

Përdorim i platformës Young Programmers Space nga nxënësit e shkollës së mesme Sami Frashëri. Nxënësit e kësaj shkolle u njohën me portalin si dhe testuan njohurit e tyre gjuhët e programimit. 

1-6 of 6