Evente

Evente nga #YPS

 • Ceremonia përmbyllëse - YPS 2018 Me nxënës dhe mësues të gjimnazeve për ceremoninë përmbyllëse të aktivitetit "Young Programmers Space". Në fazën përmbyllëse patëm nderin të kishim të ftuar Zv. Dekanen e Fakultetit të Shkencave të ...
  Posted May 16, 2018, 5:59 AM by Jurgen Muho
 • YPS 2018 Faza Finale Përfundoi me sukses faza finale e konkursit Young Programmers Space, e cila konsistoi në testimin final të nxënësve fitues nga testimi fillestar. Pjesëmarrja ishte 60 nxënës nga shkolla të ndryshme ...
  Posted May 10, 2018, 3:25 AM by Jurgen Muho
 • Trajnim me mësuesit e shkollave të mesme mbi Programimin në Web #YPS 2018 Pranë ambjeteve të Departamentit të Informatikës, në datën 3 Maj u zhvillua trajnimi i mësuesve  të shkollave të mesme mbi programimin në Web. Lektore Ana Dhëmbi zhvilloi trajnimin mbi programimin ...
  Posted May 10, 2018, 3:27 AM by Jurgen Muho
 • Faza e parë e konkursit - Testimi Online Në datën 28 Prill u zhvillua faza e parë e konkursit, e cila konsistoi në testimin online të nxënësve të shkollave të mesme. Pjesëmarrja ishte 203 nxënës nga shkolla të ...
  Posted May 9, 2018, 5:55 PM by Jurgen Muho
 • Trajnimi me mësuesit e shkollave të mesme mbi platformën #YPS 2018 Në datë 26 Prill u organizua trajnimi me mësuesit e shkollave të mesme mbi platformën Young Programmers Space. Mësuesit e shkollave të mesme u njohën me platformën Young Programmers Space ...
  Posted May 10, 2018, 3:32 AM by Jurgen Muho
Showing posts 1 - 5 of 11. View more »


Subpages (1): Evente nga #YPS